O nás

Vítame vás vo svete dizajnu, kde stierame hranice medzi stenou a umením.

O nás

Naša história sa začína vášňou pre umenie a túžbou oživiť interiéry jedinečnými dizajnovými omietkami.

Vytvárame miesta, ktoré hovoria príbeh a vyjadrujú individualitu každého klienta. Cez každý štetec, každú aplikovanú vrstvu, vkladáme do našich omietok kúsok duše, aby každá stena bola dielom umenia.

Naša misia je jasná: transformovať bežné steny na plátna, na ktorých sa môže výrazne prejaviť váš štýl. Spájame tradíciu s inováciou a využívame širokú paletu materiálov a techník, aby sme dosiahli vizuálne ohromujúce výsledky. Sme presvedčení, že detaily robia veľký rozdiel, a preto sa každý náš projekt začína dôkladným plánovaním a končí starostlivým dokončením. Neustále sa zdokonaľujeme a hľadáme nové spôsoby, ako zlepšiť každý aspekt našej tvorby. Dôsledne sa venujeme každému detailu, aby sme zabezpečili, že každý projekt prekoná očakávania a prinesie klientom radosť a spokojnosť. Veríme, že spolupráca je kľúčom k úspechu. Počúvame vaše predstavy, poradíme vám s voľbou dizajnu a materiálov a spoločne vytvoríme koncept, ktorý bude odrážať váš osobný štýl a charakter. Sme hrdí na to, že sme súčasťou procesu vytvárania priestorov, ktoré si naši klienti zamilujú. Tešíme sa na možnosť spolupracovať s vami a priniesť do vášho domova alebo podniku náš jedinečný prístup k dizajnu omietok. Sme tu, aby sme vašim stenám dodali nový význam a vášmu priestoru nový život. S láskou k umeniu a designu

NAše skúsenosti
Naša dlhoročná prax v oblasti dizajnu a aplikácie omietok nám umožňuje pristupovať ku každému projektu so znalosťou a istotou.,,

... za roky našej praxe sme mali tú česť spolupracovať s rôznymi klientmi a na rôznych projektoch, ktoré nám dali možnosť rozvíjať naše zručnosti a zdokonaľovať naše metódy. Z malých bytov po rozsiahle rezidencie, z komerčných priestorov po verejné inštitúcie - každý projekt nám priniesol nové výzvy a príležitosti. Naša schopnosť prispôsobiť sa rôznym prostrediam a požiadavkám nás posúva vpred a umožňuje nám vytvárať omietky, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie očakávania. Naša povesť spočíva v spokojnosti našich klientov, ktorí nám dávajú dôveru premeniť ich priestory na umelecké diela. Sme hrdí na každý úspešný projekt, ktorý sme mohli priviesť do života a sme vďační za možnosť spolupracovať s tými, ktorí veria v náš prístup a víziu. V našom portfóliu nájdete rozmanité projekty, každý s vlastným štýlom a charakterom. Tieto projekty nám slúžia ako inšpirácia aj pre vás, našich budúcich klientov. Naše skúsenosti sú pevne zakorenené v kvalite, kreativite a odhodlaní priniesť výnimočnosť do každého interiéru, do ktorého vstúpime. Sme pripravení pokračovať v tomto dobrodružstve s vami, prinášať kus umenia do vášho každodenného života a transformovať vaše priestory na miesta, ktoré budú robiť dojem.

naša folozofia
Veríme, že omietky nie sú len povrchovým úpravcom stien, ale sú umeleckým prejavom, ktorý môže transformovať celý charakter miestnosti.

Každý vzor, každý farebný odtieň a každá textúra sú starostlivo vybrané a aplikované s cieľom vytvoriť jedinečný zážitok pre našich klientov. Sme oddaní tomu, aby sme prinášali kreatívne a zároveň funkčné riešenia do interiérov. Naša dlhoročná skúsenosť a neustále hľadanie inovácií nám umožňuje vytvárať omietky, ktoré nechávajú stopy nielen v priestoroch ale aj v srdciach ľudí.

Naša vízia

Naša snaha nekončí len pri dokončení každého projektu. Chceme byť inšpiráciou pre našich klientov, aby sa pustili do nových dobrodružstiev v dizajne interiérov. Veríme, že každá stena má potenciál byť plátnom a každý domov môže vyrozprávať svoj príbeh skrz textúry a farby.

Chceme byť lídrami v oblasti dizajnových omietok a prinášať do tejto oblasti nové trendy a koncepty. Sme oddaní tomu, aby sme našich klientov nechali odísť so širokými úsmevmi, keď uvidia transformované steny svojho priestoru.

Náš prístup

Naša spolupráca s vami nie je len o návrhu stien, je to o spoločnom cestovaní k vytváraniu krásnych a výnimočných interiérov. Počúvame vaše predstavy, vytvárame koncepty a spoločne nachádzame riešenia, ktoré budú pre vás dokonalé. Každý projekt je pre nás výzvou, ktorej sa plne venujeme so zanietením a precíznosťou.

Kontakt

Spojte sa s nami prostredníctvom našich kontaktných údajov nižšie a začnime spoločne formovať váš interiér.

Ak máte otázky, pochybnosti alebo len chcete začať rozhovor o tom, ako môžeme váš priestor oživiť, neváhajte nám napísať alebo zavolať. Vaša spokojnosť je naším cieľom, a sme tu, aby sme vám pomohli to dosiahnuť.